Deep Idea Bohemia Patrix

DEEP IDEA BOHEMIA PATRIX (DEBBIE)

Chovná fena

chovná fena

narozena: 3.7.2010
otec:  Just in Time Gasko Prim
matka: Tambhle Bohemia Alké 
číslo zápisu: 4103/10
zdravotní výsledky: 26.3.2015 DOV prostý, DKK A/A, DKL A/A, OCD negat, SPO 0/0
chovatel: Patricie Doškářová
majitel: Anna Zatloukalová
Bonitační kód:

imm bapns n n a/F1 J1

Bonitační kód: klidná, neagresivní, živá a bystrá

Popisná přehlídka:

Čemu se věnujeme

S Debb se věnujeme převážně Obedience a Dogdancingu. Začali jsme ale až v jejích 4 letech, tak máme co dohánět. Několikrát jsme byli na pasení a také jsme flirtovali s agility. Zkoušeli jsme coursing, který Debb moc baví. Jenže je schopná se zničit do padnutí, stejně jako u všech ostatních aktivit. Proto honit střapec chodíme jen tak občas pro zábavu. Debb je velmi snadno motivovatelná jak hračkou tak pamlskem a na co sáhne to jí jde. Je s ní radost pracovat.

Zkoušky:

F1 – velmi dobře

Původně jsem myslela, že některé zkoušky zvládneme do štěňátek, ale nějak nám osud a čas nepřeje. V tuto chvíli je Debb připravená na tři zkoušky z dogdancingu prvního stupně, pravděpodobně na OBZ a ZZO a ZOP. Schválně píšu, že Debb, panička nikoliv. Jsem totiž trošku hysterka a Debb je na to poměrně citlivá a snaží se mi v takovou chvíli o to víc vyhovět. Proto náš zatím jediný pokus o F1 skončil mým sáhnutím na psa v tu špatnou chvíli. Každopádně panička cvičí o sto šest a třeba i já jednou ke skládání zkoušek dospěju :). Zatím každý trenér, který se mi snažil ve výcviku prohlásil, že tohohle psa je pro mě škoda :).

Výstavy

Krajská výstava Dětřichov, třída otevřená V4/7

Posudek:

4 letá, dobře stavěná, proporciální fena, ušlechtilá hlava, nůžkový skus, krásný inteligentní výraz, nezcela pevná hřbetní linie, korektní úhlení, přátelská povaha, výborné předvedení.